acceptactivity_cyclingactivity_otheractivity_runaddarrow_bShapeShapearrow_leftarrow_rightRectangle 78CheckclosedeclineDownloadFacebookfacebook_iconShapeHomeV3 CopyV3 CopyV3 CopyV3 CopyV3 CopyV3 CopyInstellingenlinkedin_iconLocationlogo_fundwingsPlayprofile_arrowrunkeeper_iconstrava_iconTwitterWebsite
Welk goed doel past het best bij jouw bedrijf?

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker. Jaarlijks sterven er zo'n 44.000 mensen als gevolg van kanker. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Meer over dit goede doel

Stichting Duniya

Het hoofddoel van Stichting Duniya is het ondersteunen van projecten in ontwikkelingslanden, direct of indirect, met hulp van lokale personen of organisaties, om de levensomstandigheden van de allerarmsten te verbeteren. Op dit moment zijn wij actief in India en Vietnam.

Meer over dit goede doel

Daniel den Hoed Stichting

De Daniel den Hoed Stichting haalt geld op voor meer wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Ons doel is dat iedere patiënt een unieke behandeling op maat krijgt, aan de hand van de meest recente wetenschappelijke resultaten. Samen maken we kanker kansloos!

Meer over dit goede doel

IT4Kids

Nederland telt zo’n 1,2 miljoen mensen die onder de armoedegrens leven. Dit betekent dat er ongeveer 423.000 kinderen zijn, die niet kunnen sporten zoals velen van hun leeftijdgenoten. IT4Kids maakt zich sterk voor deze kinderen.
 Donaties die binnenkomen worden gespendeerd aan organisaties / projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, veelal middels sportactiviteiten.
 Wij vinden dat ieder kind het recht heeft op een goede toekomst en zijn ervan overtuigd dat sport een belangrijk middel is om de ontwikkeling van kinderen te waarborgen.

Meer over dit goede doel

Stichting Het Zuid-Hollands Landschap

Duinen, bossen, boerderijen, boomgaarden, weilanden, waterjungles, molens en monumenten. Sinds 1934 beschermen we groene schatten in de drukste provincie van ons land. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in Zuid-Holland kan genieten van een groene omgeving. Stap voor stap werken we aan meer natuur dichtbij. Dankzij de steun van u en vele anderen maken we Zuid-Holland nog mooier!

Meer over dit goede doel

Stichting Hart4onderzoek

Hart4Onderzoek (H4O) is de enige goede doelen stichting die zich vanaf patiëntniveau door middel van crowdfundingsacties & fundraising inzet om gelden te genereren voor kleinschalig wetenschappelijk onderzoek naar (aangeboren) hart- en/of vaatafwijkingen bij (jong) volwassenen.

Meer over dit goede doel

DiaBeatit (Diabetesfonds)

De DiaBeatit Run is een hardloopevenement voor het Diabetes Fonds. Meedoen is een teamprestatie: samen ren je in estafettevorm een dubbele marathon van Rotterdam naar Amsterdam. 589 treden, 84 km, 1 doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van diabetes.

Meer over dit goede doel

Stichting Babyspullen

Stichting Babyspullen maakt en verstrekt, op indicatie, gratis babystartpakketten aan baby’s die in Nederland onder de armoedegrens worden geboren.

Meer over dit goede doel

Hartstichting

De Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten. Van elke euro gaat € 0,79 naar wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, preventie en patiëntenbelangen.

Meer over dit goede doel

Spieren voor Spieren

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Wij vinden dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient.

Meer over dit goede doel

Longfonds

We maken onderzoek mogelijk. We pakken vieze lucht aan. En we doen er alles aan om kinderen rookvrij te laten opgroeien. We komen op voor de beste zorg voor longpatiënten én voor iedereen die dat misschien ooit wordt.

Meer over dit goede doel