acceptactivity_cyclingactivity_otheractivity_runaddarrow_bShapeShapearrow_leftarrow_rightRectangle 78CheckclosedeclineDownloadFacebookfacebook_iconShapeHomeV3 CopyV3 CopyV3 CopyV3 CopyV3 CopyV3 CopyInstellingenlinkedin_iconLocationlogo_fundwingsPlayprofile_arrowrunkeeper_iconstrava_iconTwitterWebsite
Een antwoord op al jouw vragen

Kan ik al aanmelden zonder toestemming van mijn bedrijf?

Ja dat kan. Je kan je collega's direct uitnodigen en je werkgever wanneer je wilt. Misschien juist leuk om al te laten zien dat jullie (kilo)meters hebben gemaakt!

Kan een bedrijf zich ook eerst aanmelden en vervolgens de medewerkers uitnodigen?

Zeker, alleen heb je nu nog wel een hardloopaccount nodig om aan te melden. Binnenkort zal dit ook met LinkedIn of Facebook kunnen.

Welke hardloopapp kan ik gebruiken?

Nu kan dat met Strava en Runkeerper en binnenkort zullen nog een paar andere aanschuiven, zoals MapMyRun en Endomondo.

Werkt Fundwings ook met andere sporten, zoals fietsen of wandelen?

Die vraag hebben we vaker gehoord en we zijn er mee bezig. Voor nu is het belangrijk dat we alle hardlopers kunnen aansluiten en dit goed door te testen.

Is Fundwings non-profit?

Nee, dat niet. We willen niet afhankelijk zijn van donaties om te blijven bestaan. We vragen daarom 1 euro per werknemer per maand aan de werkgever, waardoor 100% van het opgehaalde bedrag naar het goede doel kan gaan. Voor nu hebben we de abonnementskosten uitgesteld t/m mei 2017.

Waar zit het bedrijf aan vast?

Als bedrijf kan je kiezen om voor het goede doel te gaan hardlopen. Na het kiezen van het goede doel gaat het ophalen van start en we sturen aan het begin van de maand een factuur van de vorige maand. Wil je stoppen of pauzeren? Geen enkel probleem, dit kan op elk moment.

Kan ik ook een maximum aan het opgehaalde bedrag geven?

Op dit moment kan de beheerder van het bedrijf bij instellingen het goede doel op 'Geen goed doel' zetten. Hierdoor worden wel de kilometers bijgehouden, maar bevriest het opgehaalde bedrag.

Hoe kan ik een goed doel aanmelden?

Ter zijne tijd kan een goede doel dit zelf doen, maar nu doen wij het nog handmatig voor je. Je kunt het goede doel aanmelden door een mailtje te sturen naar Lucas.

Zitten er kosten verbonden aan de goede doelen?

Nee hoor. Alle goede doelen, groot of klein, zijn kosteloos welkom. Uiteraard checken wij wel of de goede doelen geregistreerd staan als ANBI.