acceptactivity_cyclingactivity_otheractivity_runaddarrow_bShapeShapearrow_leftarrow_rightRectangle 78CheckclosedeclineDownloadFacebookfacebook_iconShapeHomeV3 CopyV3 CopyV3 CopyV3 CopyV3 CopyV3 CopyInstellingenlinkedin_iconLocationlogo_fundwingsPlayprofile_arrowrunkeeper_iconstrava_iconTwitterWebsite
Heel sportief, super leuk en mega gezond

Meld je aan

Maak een account aan met je favoriete hardloop app, of met je social media account.

Maak een bedrijfspagina

Maak een pagina aan voor je bedrijf, of koppel je account aan een bestaande bedrijfspagina.

Begin met lopen!

Ga door met hardlopen zoals je gewend bent en vergelijk je resultaten met die van je collega’s.

Hoe haal ik geld op?

Dat gebeurt wanneer je werkgever bepaalt om geld te betalen aan het goede doel. Voor elke 5 kilometer die jij loopt, gaat er 1 euro naar het door jullie gekozen goede doel. Aan het eind van elke maand wordt het totaal aantal kilometers omgerekend in het bedrag dat naar het goede doel gaat.

Wat als mijn werkgever niet wilt betalen?

Geen probleem! Dan kan je nog steeds gebruik blijven maken van Fundwings en tegen je collega’s blijven hardlopen. Je haalt alleen geen geld op voor het goede doel en na 30 dagen is de bedrijfspagina alleen nog te bekijken door in te loggen. Maar verder kan je gewoon nog gebruik blijven maken van alle functionaliteiten.

Nodig je werkgever uit

Nadat je een bedrijfspagina hebt aangemaakt kun je eenvoudig je werkgever en collega’s uitnodigen om mee te doen. Vraag je liever eerst je werkgever om toestemming? Dan kan dat natuurlijk ook.

Nodig je werkgever uit Nodig je werkgever uit